Merak ettiklerinizi Arayın :)

13 Ocak 2013 Pazar

Can Boğazdan Çıkar!


Kitapçıda gezerken  bu kitap ilişti gözüme. Dikkatimi çekti ve aldım kitapçıdan.Evde şöyle içeriğine baktım kitabın.İsminden de anlaşılcağı üzere kitap; İnsan sağlığı ve beslenme alışkanlığımızdan bahsediyor.Kan guruplarına göre;neyin şifalı,neyin zararlı olduğu ele alınmış.Ve yanlış beslenmenin yol alçıtı olumsuzluklardan bahsediyor.Özellikle kan guruplarına göre beslenme bölümü çok önemli.


Kitap kapağındaki hz.Davut (a.s)'ın ''Bir gün gelir yedikleri insanın tuzağı olur'' sözüde dikkat çekici.

 İnsana aslında en çok yine kendi zarar verir. Yediklerimiz  ve içtiklerimize yeterince önem vermediğimiz için,zamanla vücudumuzda dengesizlik meydana geliyor.Özellikle günümüzde sebze ve meyvelerde kullanılan ilaçlar ve genetiğinin değiştirilmesi ,vitamin niyetine aldığımız yiyeceklerin insan sağlığına verdiği  zararı anlatıyor kitabın yazarı.Bugüne kadar kan gurubuma hangi besinlerin yararlı hangilerinin ise zararlı olduğu konusunda bir fikrim yoktu.
Bence beslenme konusunda çok önemli bir kitap. Okumanızı tavsiye ederim...

2 yorum:

  1. S.A. Kardeşim bu kitabı daha önce duymuştum ama okumak nasip olmadı.ama internetten de araştırdım.benim çok sevdigim besinler zaten ALLAHtarafında yiyomuşum.sevmediklerimde yani benim yemediklerimde benim çok yememem gerekenlermiş.demek ki her işte bir hayır ver diye düşündüm.

    YanıtlaSil
  2. a.s öncellikle hoş geldiniz :)
    kitap çok gerekli ve önemli bilgileri içeriyor gerçekten.
    siz şanslısınız ozaman besinler konusunda :)
    biran önce okumanızı tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil